Οταν είσαι στο Παρίσι, ένα γλυκάκι επιβάλλεται! Στην πόλη του Φωτός, δεν μπορείς να κάνεις απλώς μια καλοκαιρινή βόλτα στα μαγαζιά χωρίς να επισκεφτείς το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο. Σε αυτούς τους "ναούς" των γλυκισμάτων, βρίσκεις πάντα μια εντυπωσιακή συλλογή από γυαλιστερά gateaux, φανταχτερές τάρτες και εξαιρετικά macarons που ενθουσιάζουν το βλέμμα, παραταγμένα μέσα σε μαρμάρινες και γυάλινες βιτρίνες με τη χαρακτηριστική Παρισινή ακρίβεια, σαν απολαυστικά μοντέλα βγαλμένα από μια πασαρέλα της haute cuisine και σχεδιασμένα για να τα τρως με το βλέμμα, όπως τις τελευταίες δημιουργίες της μόδας.

Εμπνευσμένη από τα γλυκά παστέλ και τα αστραφτερά ζαχαρωτά των πιο πολυτελών cafés του Παρισιού, η Global Color Designer της essie Rebecca Minkoff δημιούργησε μια συλλογή έξι απαλών, λουλουδάτων και απολαυστικά όξινων, φωτεινών καλοκαιρινών φρούτων. Το ιριδίζον ζαχαρωτό λευκό είναι το sweet soufflé που βάζει αμέσως μια εντυπωσιακή λευκή πινελιά καλοκαιρινής κομψότητας. Δύο παστέλ αποχρώσεις προσθέτουν μια απαλή πινελιά: Η baguette me not, ένα λιλά macaron, και ένα παριζιάνικο γαλάζιο που τραβάει το βλέμμα και κάνει τους περαστικούς να αναφωνούν έκπληκτοι blue-la-la! Αν σου αρέσουν τα φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα, δοκίμασε την τολμηρά ρομαντική fondant of you και την éclair my love. Όλη η συλλογή σε προσκαλεί να διασκεδάσεις, να ενδώσεις στην απόλαυση και να s'il vous play.

Οι αποχρώσεις

sweet soufflé

Αυτό το ιριδίζον ζαχαρωτό λευκό σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. όταν συνδυάζεται με ένα διάφανο βιολετί φιλί είναι το αποκορύφωμα της ζαχαροπλαστικής τελειότητας.

baguette me not

Να σε ξεχάσει; αδύνατον! με αυτό το παστέλ λιλά macaron, η αγάπη σου για τη γαλλική μόδα αφήνει μια ανεξίτηλη εντύπωση.

blue-la-la

Ω! για άλλη μία φορά, κυκλοφορεί με τη χαρακτηριστική της αυτοπεποίθηση, φορώντας αυτή την εντυπωσιακή απόχρωση παστέλ παριζιάνικου γαλάζιου.

s’il vous play

Θέλεις να παίζεις και να κερδίζεις; oui. τότε αυτό το μεταλλικό ροζ της λεβάντας είναι το μόνο παιχνίδι που θα χρειαστείς στο θέμα της μόδας.

fondant of you

Τι κάνεις όταν φοράς αυτή την απόχρωση που έχει το χρώμα μιας αστραφτερής μαρμελάδας βερίκοκο και όλοι θέλουν να σου πουν voulez- vous; τους εύχεσαι καλή τύχη, φυσικά!

éclair my love

Δήλωσε την αιώνια αγάπη σου με αυτή τη φωτεινή απόχρωση κόκκινου καραμελένιου πάθους που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα.