Στην πλατεία Αβυσσινίας 10, βρίσκεται ο νέος χώρος του Loukoumi bar. Είναι γνωστός ως Loukoumi απέναντι ή Loukoumi #10.

 Ένας πολυχώρος ιδανικός για να φιλοξενεί διάφορα δρώμενα, όπως lives, σεμινάρια, εκθέσεις τεχνών και καλλιτεχνών και πολλά πολλά άλλα..!

Και φυσικά για καφέ θα κάτσουμε στον υπέροχο κήπο ή το χρωματιστό ταρατσάκι του... Αλλά πρώτα θα κάνουμε μια βόλτα από το lab χώρο του!

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Ιουλίου, στο χώρο του lab κάτω από το δέντρο, θα βρούμε μοναδικές ευκαιρίες!

Vintage και Second Hand ρουχαλάκια σε συνδυασμό με χειροποίητα κοσμήματα... και όλα για καλό σκοπό! Τα απογεύματα του 3ήμερου ο χώρος ανοίγει με εκθέτες χειροποίητων που προσφέρουν τα προϊόντα τους σε Φιλανθρωπική Δωρεά!

Με κάθε αγορά μας λοιπόν παίρνουμε μοναδικά πραγματάκια και ρουχαλάκια, και βοηθάμε στο πολύτιμο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν βοήθεια με κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς.
Όταν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα γίνονται μάρτυρες σοβαρών πράξεων βίας, ξεχασμένων κρίσεων ή παρακώλυσης του έργου τους, δύνανται να μιλήσουν δημόσια για αυτά.

Αυτοί είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Αξίζουν τη συνεισφορά μας.

Επίσης, καθόλη τη διάρκεια του 3ημέρου, θα γίνονται κληρώσεις με δωράκια, για όλους όσους περάσουν από το χώρο της έκθεσης!!!

 

Ραντεβού για ψώνια λοιπόν! Θα σας βρούμε εκεί!

 

 

Event link

https://www.facebook.com/events/2016919518539959/ 

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

https://www.facebook.com/msf.greece/

 

Loukoumi bar & Loukoumi #10

https://www.facebook.com/LoukoumiBar/

Φωτογραφίες