Η HERBALIFE είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων μέσω των προϊόντων διατροφής αλλά και της επιχειρηματικής ευκαιρίας που προσφέρει. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 7.800 υπαλλήλους παγκοσμίως και οι μετοχές της βρίσκονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: HLF) με καθαρές πωλήσεις ύψους $5 δισεκατομμυρίων, το 2014.

 

Η HERBALIFE προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία συνδυάζουν το μέγιστο της επιστήμης και της φύσης στοχεύοντας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Τα προϊόντα της HERBALIFE χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στα προϊόντα εσωτερικής διατροφής,  για  τη διαχείριση και τον έλεγχο του βάρους, ενέργειας και fitness και στα προϊόντα εξωτερικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης με τη σειρά HERBALIFE SKIN και τη σειρά Herbal Aloe. Τα προϊόντα της HERBALIFE είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife  σε περισσότερες από 90 χώρες.

www.herbalife.com  & www.iamherbalife.com

 

 

Η Αλόη Βέρα συχνά αποκαλείται «φυτό της αθανασίας» και θεωρείται ελιξίριο μακροζωίας. Είναι από τα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, όχι μόνο από διαφορετικούς πολιτισμούς, αλλά και σε διαφορετικές εποχές.

Το ζελέ της Αλόης Βέρα είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικών ιδιοτήτων καθώς περιέχει περισσότερα από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους. Η Αλόη Βέρα είναι πηγή βιταμινών, με κυριότερες τις Β, C, Ε και Β-καροτίνη. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κυρίως μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αλλά και αμινοξέα, που είναι οι «οικοδομικοί λίθοι» των πρωτεϊνών. Χάρη στα συστατικά της και τη συνέργειά τους, η αλόη καθαρίζει την επιδερμίδα, ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα.

Η HERBALIFE, ως ειδική στη διατροφή, παρέχει εξειδικευμένη διατροφή για την επιδερμίδα με τη σειρά εξωτερικής διατροφής Herbal Aloe που αποτελείται από έξι προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να φροντίζουν την επιδερμίδα σας, με υπέροχα αρώματα! Ανακαλύψτε τα και εσείς σήμερα επικοινωνώντας με έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife.

  • Το Δυναμωτικό Σαμπουάν και η Δυναμωτική Μαλακτική Κρέμα αναδομούν την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά!
  • Το Αφρόλουτρο Χεριών & Σώματος και το Σαπούνι καθαρίζουν απαλά, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, λεία και απαλή!
  • Η Κρέμα Χεριών & Σώματος και το Καταπραϋντικό Τζελ Αλόης, τρέφουν και ενυδατώνουν, για απαλή και λαμπερή επιδερμίδα!

Η σειρά Herbal Aloe είναι διαθέσιμη προς αγορά αποκλειστικά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife.

 

Κάντε κλικ στο www.herbalife.gr και μάθετε περισσότερα.