H επίπεδη κοιλιά (ξέρεις, η εντελώς μα εντελώς φλατ) είναι μεγάλο όνειρο για μένα. Τεράστιο, σου λέει. Δεν το έχω πετύχει ακόμη αλλά κάποια μέρα μπορεί να αποκτήσω μια κοιλιά επίπεδη σαν κι αυτές που βλέπουμε στην παραλία κι απορούμε μ' ένα στόμα μια φωνή "μα καλά,δεν τρώει τίποτα αυτό το κορίτσι;". Τουλάχιστον, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να το λένε για εμάς αυτό, μπορούμε να εφαρμόσουμε τα παρακάτω tips που ήδη έχουν υιοθετήσει οι celebrities που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε:

1. Απόφυγε συγκεκριμένες ομάδες τροφών που προκαλούν πρήξιμο. Ο προπονητής της Jennifer Lawrence αναφέρει πως ένας λόγος που πρήζεται η κοιλιά σου είναι ένα είδος αλλεργίας που μπορεί να έχεις σε μερικές τροφές. Συμβουλεύει, μάλιστα, να κόψουμε τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά μέχρι να δούμε πως αντιδράει ο οργανισμός μας κι έπειτα να διαμορφώσουμε ανάλογα τη διατροφή μας.

2. Κάνε ένα μπάνιο. Για την ακρίβεια, ένα αφρόλουτρο. Και για να τα λέμε τα πράγματα πιο σωστά, ένα σούπερ χαλαρωτικό αφρόλουτρο με άλατα. Ο διατροφολόγος των Kardashian αναφέρει πως ένα αφρόλουτρο θα βοηθήσει στο να εξαφανιστεί αυτή η ενοχλητική κατακράτηση υγρών - ποιος ξέρει, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό.

3. Πιες ένα smoothie. Ένα smoothie την ημέρα, το πρήξιμο το κάνει πέρα απ' ότι φαίνεται. Τουλάχιστον έτσι λέει ο προπονητής της Adrianna Lima και έχουμε κάθε μα κάθε λόγο να τον πιστεύουμε. Ειδικά, αν πιεις ένα smoothie το πρωί, τότε ο μεταβολισμός σου θα πάρει φωτιά.

4. Συνδύασε διαφορετικές ασκήσεις για το σώμα. Κοίτα, δε γινόταν να το αποφύγουμε αυτό. Τουλάχιστον, ο προπονητής της Naomi Watts της είχε φτιάξει ένα πλάνο με ασκήσεις που στόχευαν σε 5 διαφορετικές ομάδες μυών, έτσι ώστε να τονώσει το σώμα της αρμονικά. Ε τι, να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά και να παραμελήσουμε όλο το υπόλοιπο σώμα; Δε λέει.

5. Δοκίμασε ένα φυσικό διουρητικό. H Gwyneth Paltrow το ρίχνει στο τσάι και σε smoothie που έχουν βάση τα εσπεριδοειδή, έτσι ώστε να καθαρίσει το σύστημα της αλλά και να πάρει και μερικές ακόμη βιταμίνες.

xx