Η σχέση Yes it does!!Sure it does!! και six d.o.g.s πάει αρκετά χρόνια πίσω, αφού μερικά από τα καλύτερα και πιο πολυσυζητημένα parties στην 9χρονη πορεία του θεσμού, έγιναν στο διάσημο στέκι στο Μοναστηράκι.

Αυτό σημαίνει ότι το βράδυ του Σαββάτου της 10ης Δεκεμβρίου, θα είναι πολύ μεγάλο! Το Gig Space του six d.o.g.s είναι μεγαλύτερο, ομορφότερο και καλύτερο από πότε μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, οπότε ήρθε η στιγμή του Yid!!Sid!! να επιστρέψει μετά από χρόνια στο χώρο του εγκλήματος διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτυ, λίγο πριν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου και πριν αποχαιρετίσουμε το γρουσούζικο 2016. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι όλη η νεανική και fun γενιά της πόλης θα είναι εκεί…

Μουσική θα παίξουν οι BODJ, Chris Kontos, Daniel Avery, Kissing Strangers, Pano Lili, Bad Spencer, Dreamer και η ατμόσφαιρα θα απογειωθεί για άλλη μια φορά αρκεί να έχεις μαζί σου χορευτική διάθεση και κέφι που θα σε κρατήσει up μέχρι το πρωί της Κυριακής. Το ραντεβού δίνεται για τα μεσάνυχτα και η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη!