Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00, η Φιλοζωική Ένωση διοργανώνει ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για την οικονομική υποστήριξη του έργου της!

Φυσικά, τις ημέρες των εορτών αξίζει να σκεφτόμαστε τα αβοήθητα ζωάκια που τριγυρνούν στους δρόμους, και όταν θέλουμε να συγκατοικήσουμε με ένα ζωάκι να υιοθετούμε ένα αδέσποτο! Αυτό είναι το μήνυμα που περνά σε όλες τις δράσεις της η φιλοζωική εταιρία και αυτό στηρίξει και φέτος σε μια γιορτή που θα βρεις χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, κοσμήματα και ρούχα, πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας, βιβλία και CD αλλά και τα καινούρια μπλουζάκια, φούτερ και αδιάβροχα μπουφάν του σωματείου.

Ακόμη, τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα μας ενημερώσουν για τη δράση του Σωματείου και για τα αξιολάτρευτα  ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία, ενώ θα έχουμε και την ευκαιρία να γίνουμε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμούμε να στηρίξουμε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξουμε, βοηθάμε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά. Τέλος, στην ίδια εκδήλωση θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Location: 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης (Γρηγορίου Αυξεντίου 2 - Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου)