Ποια είναι η γενιά μας; Η γενιά του MTV και του Disney Club, του internet, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των glossy περιοδικών, της καθυστερημένης ενηλικίωσης, της απογοήτευσης, του reality check. Pop Sensitivity λοιπόν, ο κοινός μας τόπος!

Τρεις νέοι, σύγχρονοι και σημερινή καλλιτέχνες της γενιάς μας, αναζητούν τις καταβολές μας, τα ερεθίσματα, τις αναφορές, τους έρωτες και τις εκλεκτικές συγγένειες σε μια διαφορετική συλλογική έκθεση στο BUD (Μιλλέρου 43, Αθήνα) που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Κομμάτι της έκθεσης αυτής, αποτελούν τρεις ετερόσημοι καλλιτέχνες με τρεις διαφορετικές μορφές τέχνης που συνυπάρχουν σε ένα ανοίκειο-οικείο περιβάλλον. Φωτογραφία, installations και video art, είναι τα μέσα για την εξερεύνηση του ανθρωπίνου σώματος και της καθημερινής επιτέλεσης. Ο Δημήτρης Γκέτσις, η Mυρτώ Τζίμα και η Τζωρτζίνα Ρεμούνδου, θα παρουσιάσουν έργα τους υπό την εικαστική επιμέλεια των ιδίων.

Ο Δημήτρης Γκέτσις είναι καλλιτέχνης και απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και εστιάζει κυρίως στη δημιουργία μέσω της γλυπτικής, των εγκαταστάσεων, της φωτογραφίας και του βίντεο. Η Μυρτώ Τζίμα είναι visual artist, απόφοιτος της Σχολής Βακαλό, και έχει εργαστεί σε διαφόρους τομείς, μεταξύ των οποίων ο κινηματογράφος, η φωτογραφία και το graphic design. Η Τζωρτζίνα Ρεμούνδου είναι επίσης visual artist με σπουδές στη Σχολή Βακαλό και στο Central Saint Martins, με κεντρικό στοιχείο στη δουλειά της την ανάδυση της μνήμης μέσα από τη φωτογραφική αφήγηση και τη δημιουργία σκηνικών χώρων.

H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19/12 και θα είναι επισκέψιμη Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μεταξύ 18.30 και 20.30. Για άλλες ημέρες και ώρες η επίσκεψη είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης. Βρες εδώ το event Facebook!