Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου προβλέπονται ακραίες καιρικές συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας. Το πρώτο Snow Party της πόλης είναι γεγονός, και το χιόνι θα είναι πυκνό!

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δυστυχώς σπάνια βλέπουμε ‘’άσπρη μέρα’’ στην Αθήνα, το Χυτήριο αποφάσισε να γεμίσει χιόνι σε ένα ξεχωριστό ξέφρενο πάρτι. Και πως θα γίνει αυτό; Με την βοήθεια μίας από τις μεγαλύτερες μηχανές χιονιού, που είναι ικανή να το ‘’στρώσει’’ κανονικά στο τεραστίων διαστάσεων parking του Χυτηρίου. Το happening θα ενισχύσουν με την παρουσία τους αγιοβασιλίτσες ενώ το πάρτι θα απογειωθεί με drinking games, lasers, πολύ μπάσο, EDM, Trap, Rap, RnB, Hardstyle και άλλα, από τους SpitfiRe, Nick Dragonsk1n, Lovecraft και τους Special Guests D.K., Soko, Tristar!

Οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 22:00 και η είσοδος θα κοστίζει 6€ (με μια μπύρα). Τα παιχνίδια που θα έχεις την ευκαιρία να διαγωνιστείς, πέρα από τον χιονοπόλεμο, είναι τα εξής:

#shots_battles: 14 Σφηνάκια, 2 Αντίπαλοι - 2 Νικητές

#jagger_showers: Νεροπίστολα θα σε σημαδεύουν και θα σε βρέχουν με Jagermeister

#bite_the_bag: Μία χαρτοσακούλα στο πάτωμα. Αν καταφέρεις να την δαγκώσεις έχοντας δεμένα τα χέρια σου, κερδίζεις σφηνάκι…

 

Χυτήριο Theatre & ART Cafe (Ιερά Οδός 44, Γκάζι – μετρό Κεραμεικός)

Κάνε attend με ένα κλικ εδώ!