Για τις περισσότερες σειρές που έχουμε αγαπήσει λατρέψει, έχει ακουστεί ότι θα συνεχιστούν ή ότι θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη ή ότι θα γίνει ένα sequel όπου ιδανικά θα δούμε τι-θα-γινόταν-αν-δεν-τύχαινε-το-ένα-και-το-άλλο. Πάντα βιαζόμασταν να χαρούμε ακόμη κι αν ξέραμε ότι ήταν too good to be true. Ε στην περίπτωση των Gilmore Girls, η συνέχεια της σειράς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη μιας και έχουμε ήδη δει τα αποδεικτικά στοιχεία - συνεντεύξεις, φωτογραφίες, τρέιλερ, αφίσες, ΧΑΜΟΣ. Και η συγκίνηση μου είναι πολύ μεγάλη. Πάρα πολύ μεγάλη. Τεράστια θα έλεγα. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν το μεγάλο comeback των κοριτσιών *κλαίει από συγκίνηση*, αποφάσισα να γράψω τους 6 πιο σημαντικούς λόγους που χαίρομαι για την επιστροφή τους και κάπως έτσι να δηλώσω πως απλά ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τις ξαναδώ. 

1. Θα έχω ξανά  μια πολύ καλή δικαιολογία να τρώω μπέργκερ και να πίνω περισσότερο καφέ. Ίσως και ταυτόχρονα. Δεν ξέρω. Θα δω. Πάντως, η αλήθεια είναι πως όσο τις έβλεπα να πίνουν τον ένα καφέ μετά τον άλλο και να τρώνε ΟΛΗ μέρα (μα ΟΛΗ μέρα), έπεσα στην παγίδα, θέλοντας και μη, να κάνω και γω το ίδιο.

2. Θα μάθουμε επιτέλους αν η Lorelai θα μείνει για πάντα με τον Luke - μήπως είναι γραφτό τους τελικά; Κι αν με ρωτάς, εγώ πιστεύω πως είναι. Κι αν δε με ρωτάς, εγω και πάλι πιστεύω πως είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για gilmore girls gif

3. Και το άλλο που το πας, θα ξαναδούμε τον Jess (!) και αν δεν τον θέλει η Rory βρε αδερφέ, τον θέλουμε εμείς. Το κεφάλαιο Jess κανονικά θα έπρεπε να είναι ένα άρθρο από μόνο του, αλλά έχε χάρη. Αυτό εδώ το παιδί, το άτακτο παιδί που κατά βάθος θέλουμε όλες μας, είναι ο τύπος που θα βάλει τη Rory στο σωστό δρόμο (= να ζήσει λίγο εκτός προγράμματος κι αυτή).

Αποτέλεσμα εικόνας για gilmore girls gif

4. Θα νιώσω πολύ καλύτερα ακούγοντας τη Lorelai να μιλάει τόσο γρήγορα όσο κανένας άλλος άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να μιλήσει - με μια ανάσα που λένε. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε εσάς που μιλάτε γρήγορα, δε σας καταλαβαίνει άνθρωπος και συνήθως σας ζητούν να επαναλάβετε (ή απλώς χαμογελάνε μηχανικά).

5. Θα επιστρέψω στα παιδικά/εφηβικά μου χρόνια που έβλεπα ανακατεμένα τα επεισόδια στο Star. Όχι ότι δεν τα έχω δει κι όλα μαζί πρόσφατα, το επιχείρησα λίγο καιρό πριν για να φρεσκάρω μνήμες. Κι όχι μια φορά, αλλά δυο και τρεις. Και κάποια επεισόδια ξανά και ξανά και ξανά. Έτσι, χωρίς λόγο. 

Σχετική εικόνα

6. Το Stars Hollow είναι σίγουρα η περιοχή που θα ήθελα να μένω σε κάποια από τις επόμενες ζωές μου (κατά προτίμηση, την αμέσως επόμενη). Ένα μικρό και χαριτωμένο μέρος, όπου όλοι είναι μια μεγάλη οικογένεια, που τα πάντα είναι κοντά, που η κολλητή σου μένει ένα τετράγωνο πιο πέρα, που πίνεις απεριόριστο καφέ σε ένα τόσο φανταστικό μαγαζί (στου Luke's, ξέρεις) και κάθε τρεις και λίγο διοργανώνεται κάτι ενδιαφέρον (θες διαγωνισμό χορού;), έτσι απλά για να σε κρατάει σε ετοιμότητα. Ναι, παιδιά. ΑΥΤΟ είναι το μέρος μου.

xx