Εχει συμβεί στις περισσότερες... Θα έπρεπε να έχεις ήδη αδιαθετήσει, αλλά ακόμα τίποτα! Και ξαφνικά, αρχίζουν να κατακλίζουν το μυαλό σου δεκάδες σκέψεις... Μήπως έσπασε το προφυλακτικό; Μήπως έγινε κάποιο «ατύχημα»; Μήπως είμαι ΕΓΚΥΟΣ;;;;

"Όχι, αποκλείεται να συμβαίνει"

Δεν γίνεται να είσαι έγκυος. Απλώς ΔΕΝ γίνεται. Έχεις καθυστέρηση γιατί είσαι πολύ κουρασμένη και πέρασες μια φάση με έντονο στρες και, εν πάσει περιπτώση, οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό!

"Πάει, πέθανα!"

How to Survive a Pregnancy Scare

Σ' αυτή την ηλικία να γίνεις μάνα; Με μωρό; Δεν υπάρχει ζωή μετά από αυτό!

 

"Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει"

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πεις στη μαμά σου για να του το φέρει «με τρόπο».

 

"Οκ, τώρα θα πάθω πανικό"

Freaking out

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν γίνεται να κάνεις ένα μωρό σ' αυτή τη φάση της ζωής σου! Εδώ καλά καλά δεν είσαι σε θέση να φροντίσεις μόνη σου τον εαυτό σου, να μεγαλώσεις και παιδί; Μόνο τα έξοδα να σκεφτείς, φτάνει για να πάθεις υστερία -άσε όλα τα υπόλοιπα!

 

"Ψυχριαμία... Υπάρχουν λύσεις, έτσι δεν είναι;"

Αρχίζεις και θυμάσαι κάτι που σου είπε ο γυναικολόγος για το χάπι της επόμενης μέρας -μαζί με όσα υποτίθεται ότι ξέρεις για την αντισύλληψη. Ηρεμία.. Κάτι θα γίνει.

 

"Μα, τόση ουρά; Τι κάνουν όλοι αυτοί στο φαρμακείο τέτοια ώρα;"

How to Survive a Pregnancy Scare

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην μπει κανείς μετά από σένα, γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να σε ακούσουν να ζητάς ένα τεστ εγκυμοσύνης!

 

"Πόση ώρα μπορεί να κρατάνε τρία λεπτά;

Κάνεις το τεστ, το αφήνεις πάνω στο πλυντήριο και περιμένεις. Και περιμένεις. Και περιμένεις. Ξαφνικά, στην οθόνη φαίνεται το αποτέλεσμα: Αρνητικό! Αναπνέεις με ανακούφιση. Αν και δεν πρόκειται να ηρεμήσεις τελείως μέχρι να έρθει η περίοδος σου!

 

"Επιτέλους! Αδιαθέτησα"

How to Survive a Pregnancy Scare

Δεν έχεις ξανανιώσει τόση χαρά διαπιστώνοντας ότι ήρθε η περίοδός σου. Τέλος, θα ξανακάνεις σεξ μόνο μετά το γάμο!!!