Η Λούση – ή Λουσουσού, όπως τη φώναζε η γιαγιά της -  ήταν από τις πρώτες ελληνίδες bloggers/youtubers που ξεκίνησα να παρακολουθώ.

Μακιγιάζ, αξεσουάρ, tutorials, ιδέες για να συνδυάσεις τα ρούχα σου και πολλές ακόμη απόψεις βρίσκονται στο blog & στο κανάλι της και αν λατρεύετε και εσείς τα λούσα δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις απαντήσεις στη mini ανάκριση που της έκανα, να τη γνωρίσετε καλύτερα και να μπείτε στην παρέα της Lousousou! 

Με καταγωγή από την Χίο, από μικρή της άρεσαν τα «Λούσα». Οι καλλωπισμοί δηλαδή. Τα ρούχα, τα καλλυντικά, τα αρώματα…

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να ονομάσει διαφορετικά το blog της και εγώ φυσικά δεν θα μπορούσα να μην την έχω διαδικτυακή «φίλη» μου!

Όμορφη μέσα και έξω, έχει μια απλότητα και μια αμεσότητα σε κάθε δουλειά που παρουσιάζει και το αποτέλεσμα είναι καθ’ όλα επαγγελματικό! Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα; 

Ποιο είναι το αγαπημένο «λούσο» της Lousousou;

Αγαπημένο μου λούσο είναι τα παπούτσια. Ωστόσο τολμώ να πω ότι δεν συμπαθώ τα πολύ ψηλά κι ας τα χρειάζομαι!

Όταν βλέπω τον εαυτό μου στα βίντεο νιώθω…

Παράξενα και ταυτόχρονα υπέροχα! Τη μία στιγμή είμαι εγώ με την κάμερα μου, στο δωμάτιο μου και την άλλη βρίσκομαι στην οθόνη τόσων κοριτσιών που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα, τα ‘’λέμε’’ αλλά δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ.

Ενώ εγώ αγαπώ να γυρίζω βίντεο με θέμα….

την περιποίηση του προσώπου (τα skincare προϊόντα είναι η αδυναμία μου. Αν η επιδερμίδα δεν είναι περιποιημένη κανένα μακιγιάζ δεν δείχνει ωραίο)

… έχω παρατηρήσει πως στους subscribers μου αρέσουν περισσότερο τα βίντεο με θέμα…..

…το μακιγιάζ. Δεν πίστευα πόσο τους αρέσουν τα tutorials μου. Τα θεωρούσα πολύ απλά όμως αυτό είναι που τους αρέσει γιατί μπορούν εύκολα να τα εφαρμόσουν και οι ίδιες.

Πως μια beauty blogger γίνεται σταδιακά από ερασιτέχνης, επαγγελματίας; Τι χρειάζεται για να το επιτύχει;

Στην Ελλάδα ακόμα δεν μας αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες, είναι κάτι τελείως καινούριο. Η ποιότητα της δουλειάς όμως γίνεται επαγγελματική με τον καιρό. Τα περισσότερα κορίτσια δεν έχουμε γνώσεις μακιγιάζ ή μοντάζ των βίντεο οπότε μαθαίνουμε συνεχώς. Για να το πετύχει μία beauty blogger χρειάζεται διάθεση, δουλεία και υπομονή.

Μια beauty blogger πρέπει – και- να έχει φυσική ομορφιά; Σε τι ποσοστό παίζει ρόλο η εμφάνιση;

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας του blogging. .Δεν είμαστε μοντέλα ή celebrities που ‘’πρέπει’’ να έχουμε μία συγκεκριμένη εμφάνιση. Απλές κοπέλες μοιράζονται μυστικά μόδας και ομορφιάς, η καθεμία με διαφορετικό τρόπο.

Ένα “blogging mistake” που τελικά με έκανε να βελτιωθώ ήταν…

Αρχικά λόγω ενθουσιασμού έφτιαχνα πολύ συχνά βίντεο. Με τον καιρό αποφάσισα να δημιουργώ λιγότερα αλλά να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη θεματολογία ή στην επεξεργασία και αυτό βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της δουλειάς μου.

Το αγαπημένο μου Φθινοπωρινό trend στο μακιγιάζ & ντύσιμο είναι…

Στο μακιγιάζ αγαπώ τα σκούρα κραγιόν στις αποχρώσεις του κρασιού και στο ντύσιμο τα χουχουλιάρικα πουλόβερ.

Όταν δεν έχω διάθεση/ ιδέες για να γυρίσω κάποιο βίντεο συνήθως βρίσκω έμπνευση από…

…την μουσική. Αν ακούσω ένα τραγούδι ή ρυθμό που θέλω να χρησιμοποιήσω σε βίντεο αμέσως μου έρχεται στο μυαλό και το θέμα.

Από την τσάντα/ νεσεσέρ μιας Lousousou δεν λείπουν ποτέ τα εξής…

Κρέμα χεριών για να είναι πάντα απαλά και ενυδατωμένα,peachy-pink lipgloss για ζουμερά χείλη και μία πούδρα για touch-ups μέσα στη μέρα.

Τα καλύτερα, 3, on a budget προϊόντα ομορφιάς – περιποίησης για μένα, είναι…

  1. Το τζέλ καθαρισμού της Avene, το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα
  2. Η κρέμα σώματος της Bioten με έλαιο Macadamia η οποία μυρίζει μπισκότο-σοκολάτα-βανίλια,απλά εθιστική
  3. Τα Gel lipsticks της Inglot που προσφέρουν υπέροχο χρώμα,διάρκεια και ενυδάτωση.

«Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις…»

Το νεράκι Micellaire της Bioderma.Το πιο ήπιο και αποτελεσματικό καθαριστικό προσώπου και ματιών που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που βλέπεις το ντεμακιγιάζ.

«Θα σε απέτρεπα σίγουρα από το να αγοράσεις…»

Το eyeliner της Eyeko.Άκουγα τα καλύτερα για το συγκεκριμένο προϊόν όμως δεν μου ταίριαξε καθόλου. Στεγνώνει γρήγορα και κάνει δύσκολη την εφαρμογή.

Ένα μυστικό ομορφιάς που μοιράζομαι πρώτη φορά…

Κάνω μάσκα με φυσική πράσινη άργιλο μία φορά την εβδομάδα και έχω δει τεράστια διαφορά στο πρόβλημα της ακμής.

Yolo για μένα σημαίνει…

Δράση, δημιουργία, ελευθερία. Έχουμε μία ευκαιρία να εκφράσουμε τη μοναδικότητα μας, ας την εκμεταλλευτούμε.

Φυσικά, δεν θα σας αφήναμε έτσι! Δείτε εδώ ένα make up tutorial με θέμα μια από τις κυρίαρχες τάσεις –και- φέτος στο μακιγιάζ: τα σκουρόχρωμα χείλη και πως μπορούμε να τα υιοθετήσουμε από το πρωί ως το βράδυ, σε ένα βίντεο που ετοίμασε η Lousousou αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Y-olo.gr

Άλλωστε… You Only Live Once!!!