Τι συμβαίνει όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα κάθε ζωδίου;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, γίνεται μια έκρηξη συναισθημάτων μέσα σου, που σε κάνει να μην μπορείς να κρατηθείς. Να θέλεις να τα ζήσεις όλα, χωρίς να χάσεις ούτε μια στιγμή από αυτό το έντονο πάθος που σε κυριεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί η ερωτική σου φλόγα είναι τόσο καυτή, που καίει το ταίρι σου και το παρασύρει σε ένταση ερωτικής επιθυμίας να σε αναζητά συνέχεια. Η ουσία είναι μια, μαγεύεις πάντα το άλλο σου μισό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι από τα ζώδια, αγαπητέ μου Ταύρε, που ενώ έχεις ήδη  δαγκώσεις την λαμαρίνα, μπορεί και να μην το καταλάβεις. Σε εσένα έχει σημασία πως η μία μάτια σου μόνο φτάνει για να σε φέρει στα πρόθυρα του ερωτικού πάθους. Νιώθεις ότι ίσως χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις τα πραγματικά σου αισθήματα, άλλα στην ουσία  η καψούρα βρίσκεται στο κατώφλι σου. Το σώμα σου δέχεται αλλεπάλληλους ερωτικούς σεισμούς και η αδρεναλίνη σου έχει κτυπήσει κόκκινο. Μην σε αγχώνει κάτι σε αυτό, άπλα κλείσε τα μάτια και απόλαυσέ το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ζώδιο του Διδύμου, η καψούρα δεν είναι άπλα μια πράξη που γίνεται έτσι άπλα, αλλά έχει ολόκληρη επιστήμη από πίσω της. Ειδικά όταν εσύ λειτουργείς σαν Δίδυμος, εντελώς εγκεφαλικά, και καλά κανείς. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλεις να περάσεις απλώς ένα βραδύ ονειρικό και μέχρι εκεί, άλλα η αγάπη στη δική σου ζωή έχει άλλο ρόλο. Τη μονιμότητα της σχέσης, τη σιγουριά της αγάπης, το πάθος που θα έχει διάρκεια. Το πιο θετικό από όλα, είναι ότι στην περίπτωσή σου, ο έρωτας σου φέρνει μεγαλύτερη σιγουριά και οι αισθήσεις σου αποκτούν λογική και σειρά ομαλής κατάληξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που έχει ο ερωτευμένος Καρκίνος, είναι ο απόλυτος και τερατώδης ενθουσιασμός που έχει, όταν μπαίνει σε μια σχέση και θέλει με νύχια και με δόντια να την κρατήσει. Μην ξεχνάμε ότι είναι και το ζώδιο της δέσμευσης, της σιγουριάς και της ασφάλειας. Το θέμα όμως που προκύπτει μετά από λίγο καιρό, είναι ότι αυτός ο δυνατός ενθουσιασμός πάει περίπατο και προσπαθείς, ευαίσθητο Καρκινάκι μου, να βρεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου, με απώτερο σκοπό να την σώσεις από τυχόν χωρισμό

ΛΕΩΝ

Ένα ζώδιο που παίζει αποκλειστικό ρόλο η καρδιά του στο θέμα της καψούρας, σαφώς και είσαι εσύ Λέων μου, και παρ’ όλο που είσαι δυναμικό σαν άτομο, στο θέμα της αγάπης τα δίνεις όλα. Πάντα θέλεις να γίνεσαι ένα με το εκάστοτε ταίρι σου, άλλα όταν κάτι πάει στραβά και πληγωθείς, η καρδιά σου ματώνει και κλείνεται στο καβούκι της. Το συναίσθημα για εσένα έχει μεγάλη άξια, γι’ αυτό και δίνεσαι ολοκληρωτικά. Αφού το κανείς αυτό, θα πρέπει να περιμένεις και τις συνέπειες, εάν μια αγάπη σου ναυαγήσει. Πως; Να αποκτήσεις δύναμη εσωτερική να ανταπεξέλθεις στη μεγάλη σου στενοχώρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο και μόνο το άγγιγμα του ερωτικού συντρόφου ενός ζωδίου σαν τον Παρθένο, είναι αρκετό να το φτάσει όχι μόνο σε επίπεδα ερωτικής ηδονής άλλα και εξασφάλιση μιας σίγουρης ερωτικής αγάπης. Καλά τα πράγματα για εσένα, φίλε Παρθένε, που λειτουργείς πραγματικά με αγγίγματα και αγκαλιάσματα, άλλα η ουσία ποια είναι; Όταν το άτομο που αγαπάς δεν ανταποκρίνεται στα δικά σου θέλω, δεν το βάζεις κάτω. Βρίσκεις άλλους τρόπους να το έχεις ξανά κοντά σου και πραγματικά το καταφέρνεις τις πιο πολλές φορές. Το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι η τάξη που έχεις μέσα σε μια σχέση και αυτό σε βοηθά πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο εκείνο που δεν θα μπει σε μία σχέση με κλειστά τα μάτια, ούτε θα επιλέξει το σύντροφό του με επιπόλαιες κινήσεις. Θα περάσεις από πολλά στάδια για να κατακτήσεις την καρδιά του Ζυγού. Φυσικά η τελική επιλογή είναι πάντα δική σου. Ναι, Ζυγέ μου, εσύ θα έχεις την επιλογή στον ερώτα, εσύ θα πάρεις και το ρίσκο. Από την άλλη αποζητάς και αναζητάς πάντα μια σχέση που θα έχει διάρκεια και όχι άπλα να περάσεις ένα υπέροχο βραδύ και μετά «γεια σας». Το σίγουρο είναι ότι πάντα τα καταφέρνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στους Σκορπιούς είναι η ακαταμάχητη γοητεία που έχουν, σε σημείο τέτοιο που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Από την άλλη, και οι ίδιοι όταν βάλουν κάποιο άτομο στο μάτι, θα το κατακτήσουν ο κόσμος να χαλάσει. Η γοητεία αύτη χτυπάει το θύμα κατάματα, το αφήνει αδύνατο να αντιδράσει και αφήνεται στα χεριά του Σκορπιού χωρίς όρια. Εδώ είναι η δική σου ικανοποίηση, πως ό, τι βάλεις στο μάτι δεν σου ξεφεύγει με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μαρτύριο πραγματικό για ένα Τοξότη να πρέπει να υποστεί μια σχέση, γιατί έτσι πρέπει να γίνει, γιατί αυτό επιβάλλεται και γιατί… Όλα αυτά τα γιατί, σύντομα τα διαγράφει και από τη μονογαμία μπορεί να περάσει άνετα στην πολυγαμία. Δεν θα μπει πότε σε ερωτικά πλαίσια και θα κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα του επιφέρει έναν ερώτα που θα καλύψει τις αισθήσεις του σε τέτοιο βαθμό, που θα νιώθει ότι έχει κερδίσει τη ρεβάνς. Ζήσε τον ερώτα χωρίς φραγμούς και απόλαυσε τους γευστικούς καρπούς του. Το δικό σου σλόγκαν, ερωτιάρη μου Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λογική στον ερώτα είναι ένα χαρακτηριστικό που ακολουθεί τον Αιγόκερω πιστά. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βγει από τους κανόνες που έχει βάλει το ίδιο, για το δικό του καλό. Και πάλι νικητής εδώ είναι το έντονο πάθος που θέλει να ζήσει, η αληθινή αγάπη που φτιάχνει το ίδιο για τον εαυτό του και η ρομαντική ζωή που θέλει να ζήσει με το ταίρι του. Με άλλα λόγια, προχώρα δυναμικά και μη φοβάσαι τίποτα. Για εσένα που έχεις λογική κρίσης, ο έρωτας θα είναι άπλα ένα παιχνιδάκι για να φέρεις εις πέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να μπει ποτέ σε μία σχέση, εάν δεν ερωτευτεί τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό με αριθμητική λογική σημαίνει ότι δεν ψάχνει να βρει οτιδήποτε, αλλά ένα άτομο που να είναι το ίδιο με αυτόν. Τα πάντα να είναι όμοια, σκέψεις, απόψεις, επιθυμίες, αναλύσεις του σύμπαντος. Είναι θέμα ανασφάλειας αυτό; Όχι, απλώς θέλει να νιώθει τη σιγουριά ποιον έχει απέναντι του, δηλαδή το άλλο του εγώ. Αυτό όμως δεν πετυχαίνει πάντα, γιατί τα όμοια θα έρθουν κάποια στιγμή σε ρήξη. Με άλλα λόγια, Υδροχόε μου, άλλαξε πορεία και επιθυμίες, εάν θέλεις να γνωρίσεις και έναν άλλο ερωτικό κόσμο, περά από τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο έρωτας στον Ιχθύ είναι κάτι σαν το ασανσέρ, ανεβαίνει και κατεβαίνει συνέχεια, ανάλογα με τις διαθέσεις που έχει. Δένεται όμως αρκετά και ψάχνει να βρει κάτι μόνιμο, να στηριχτεί πάνω του και να το βγάλει από την αιώνια ανασφάλειά του. Το καταφέρνει; Μόνο εάν θα πάρει σοβαρά τον ερώτα. Λειτουργεί πάντα με τις αισθήσεις του και για το θέμα χωρισμού, ούτε λόγος. Όποτε πρόσεξε καλά τις κινήσεις σου, Ψαράκι μου, και μη ζητάς περισσότερα από αυτά που το αγαπημένο σου ταίρι μπορεί να σου δώσει.