Το 8ο βιβλίο του Χάρι Πότερ είναι γεγονός και από τις 29 Σεπτεμβρίου μπορείς να το βρεις και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!!! Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την έντυπη έκδοση του θεατρικού έργου "Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί –Μέρη 1 & 2",που θ’ ανέβει στο Λονδίνο και αφορά σε μια πρωτότυπη ιστορία βασισμένη στον αγαπημένο ήρωα από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζακ Θορν και τον Τζον Τίφανι, σε σκηνοθεσία του Τζακ Θορν.

Παράλληλα, κυκλοφορεί e-book στα ελληνικά από τον Pottermore, τον ψηφιακό εκδότη των ιστοριών του Χάρι Πότερ και του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δεκαεννέα χρόνια μετά, εξακολυθεί να είναι δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ ακόμα και τώρα που ο αγαπημένος ήρωας εργάζεται στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.

Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί όπου ανήκει, ο νεότερος γιος του ο Άλμπους πρέπει να παλέψει με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπερδεύεται με το παρόν, πατέρας και γιος μαθαίνουν την ενοχλητική αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι προβάλει από μέρη που δεν το περιμένεις.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016.