Οι εξελίξεις στο θέμα Drake - Rihanna είναι τόσες πολλές πλέον που κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο βγαίνει στην επιφάνεια. Ανακεφαλαίωση: Στα βραβεία του MTV , στις 28 Αυγούστου, την επισκίασε όταν επρόκειτο να της απονείμει το βραβείο της - είπε πολλά, μιλούσε για ώρα (ή μήπως, για ώρες;). Εκείνη ήθελε να κρυφτεί μέσα στο φόρεμα της καθώς είχε ντραπεί/εκνευριστεί/νιώσει την αμηχανία της ζωής της, εκείνος έλεγε κι έλεγε κι έλεγε. Κι εκεί που πιστέψαμε ότι απλά φλυαρεί, τσουυυπ, λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της από τα 22 του και μας κάνει να λιώνουμε (και να ακούμε ακόμη πιο φανατικά το work work work work work). Πάει να τη φιλήσει, αυτή γυρνάει περίτεχνα και ένα παθιασμένο φιλί (τουλάχιστον εμείς έτσι το είχαμε ονειρευτεί) γίνεται θερμή αγκαλιά.

Λίγες μέρες μετά, ο Drake σε συναυλία του στο Μαϊάμι, την σηκώνει στη σκηνή σαν σωστός τζέντλεμαν και της παραχωρεί το μικρόφωνο για δυο τραγούδια. Κι εκείνη, πάει και τον φιλάει παιδιά. Ω ναι.

Ε πλέον, μπορεί να μην είμαστε 100% σίγουρες ότι τα έχουν ΑΛΛΑ τα τελευταία δεδομένα μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σ΄αυτή την πεποίθηση, μιας κι απ' ότι φάνηκε, τα παιδιά έχουν "matching tattoos".

Η Rihanna "χτύπησε" στον αστράγαλό της έναν καρχαρία, σχέδιο που ήδη έχει και ο Drake στην εσωτερική πλευρά του χεριού του ανάμεσα σε αγκώνα και παλάμη.

Το σχέδιο μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς αντλεί έμπνευση από ένα λούτρινο καρχαρία που της είχε κάνει δώρο λίγο καιρό πριν μετά από επίσκεψη τους σε ενυδρείο *aaawww*.

Υ.Γ. Drake θυμήσου, είμαστε μαζί σου!