Γιατί μας αρέσουν τόσο τα φρούτα; Είναι η ενέργεια που μας χαρίζουν, η γλυκιά και δροσερή τους γεύση, τα ζωηρά χρώματα, το μοναδικό τους άρωμα… όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας θυμίζουν τα όμορφα και ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής μας!  

Πώς τα αγαπημένα μας φρούτα μπορούν να γίνουν «πρωταγωνιστές» στις πιο καλοκαιρινές στιγμές μας; Αυτό το καλοκαίρι, το Liposan σκοπεύει να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη χρώμα και γεύση και ιδέες για το πώς να απολαύσουμε τα φρούτα που τόσο πολύ αγαπάμε!

Κεράσι: Άκρως καλοκαιρινό φρούτο, γλυκό και ζουμερό μας φέρνει στο νου τα απογεύματα μετά τη θάλασσα που αδειάζαμε ολόκληρα μπολ από κεράσια! Για να απολαμβάνεις το κεράσι πιο συχνά, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μαρμελάδα κεράσι και να δώσεις γεύση στο πρωινό σου, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το Liposan Κεράσι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει γλυκά η μέρα!

Καρπούζι: Θυμίζει καλοκαίρι, θυμίζει παρέα! Φώναξε τις φίλες σου σπίτι και κάνε τη διαφορά! Ετοίμασε για εκείνες ένα δροσερό και καλοκαιρινό cocktail Καρπούζι Mojito! Προτείνεται για καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνια με συζητήσεις για τις διακοπές που θα έρθουν!  Φυσικά από την παρέα δεν θα μπορούν να λείπουν τα χαμόγελα και το Liposan Καρπούζι!

Φράουλα: Το μοναδικό κόκκινο χρώμα της την κατατάσσει στα πιο αισθησιακά φρούτα. Πώς θα εντυπωσιάσεις τον καλό σου; Με ένα εύκολο γλυκό που όμως θα «κλέψει» τις εντυπώσεις! Ετοίμασε μια Pavlova κι εκείνος θα λατρέψει όχι μόνο την απίθανη γεύση της αλλά κι εσένα! Το Liposan Φράουλα στα χείλη σου, θα του θυμίζει τη γλυκιά της γεύση! Άλλωστε το φιλί, είναι πιο απολαυστικό όταν έχει γεύση!

Raspberry: Γνωστό ως σμέουρο, είναι μια πηγή βιταμινών και ενέργειας! Μετά τη θάλασσα ή το γυμναστήριο χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη απόλαυση χωρίς τύψεις, με ένα πανεύκολο και ελαφρύ γλυκό Κρέμα Σμέουρο. Το Liposan Lip Butter Raspberry, έχει ακαταμάχητο άρωμα σμέουρο και χάρη στο βούτυρο Καριτέ που περιέχει θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια για τα χείλη σου!

Το Liposan μας χαρίζει αρώματα και γεύσεις που θυμίζουν καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα στα χείλη μας φροντίδα και μια πινελιά χρώματος!. Η σειρά Liposan Fruits με τις συναρπαστικές γεύσεις Κεράσι, Καρπούζι, Φράουλα και Raspberry μας υπόσχεται μοναδικές και εξαιρετικά… «φρουτένιες» στιγμές!

Η άκρως αποτελεσματική τους σύνθεση με Hydra IQ παρέχει στα χείλη την ενυδάτωση που χρειάζονται καθώς τα προστατεύουν από την αφυδάτωση και την ταλαιπωρία που προκαλούν η θάλασσα και ο ήλιος.

Διάλεξε το Liposan που σου ταιριάζει και χάρισε στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς, το πιο… «φρουτένιο» σου χαμόγελο!

 

Φωτογραφίες