Ρε παιδιά, τι τρέχει με το iPhone 6 Plus επιτέλους; Λίγες μόλις μέρες μετά την πολυσυζητημένη κυκλοφορία του, το νέο… παιδί της Apple «λύγισε» από τη χρήση και φιγουράρισε στραπατσαρισμένο στα social media. Πωπω τι ντροπή!

Το σκάνδαλο με αυτό το χαριτωμένο λύγισμα του νέου iPhone, το λεγόμενο Βend gate, δικαιολογήθηκε από τη μαμά-εταιρία ως ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο αν κάνεις κανονική χρήση. Μια παραπάνω εξήγηση και μια κουβέντα παρηγοριάς, αγαπητή μου Apple, την οφείλεις σε όλους εκείνους που πρόλαβαν να αγοράσουν αυτό το κινητό πια που κοστίζει όσο 2 μισθοί.  Παρόλα αυτά, η Apple επιμένει ότι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν όλα τα υψηλά στάνταρ ώστε να αντέχουν πολύ παραπάνω από μια απλή χρήση κι ότι έχουν περάσει από πολύ αυστηρούς ελέγχους. Το είδαμε!

Το... Μήλο πάντως υπέστη σοβαρό πλήγμα, πράγμα που φάνηκε και από το «λύγισμα» της μετοχής της από την πρώτη κιόλας μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο. Συμβουλή μου είναι να τα πετάξουμε αυτά τα μαραφέτια και να επιστρέψουμε στο NOKIA 3210. Το πολύ πολύ να κολλήσει για λίγο το «φιδάκι» and that’s it!

Δες και το παρακάτω βίντεο: