Τώρα που το μισό και βάλε καλοκαίρι έχει φύγει-μα πόσο γρήγορα περνά ο καιρός πια!- μπορείς να κοιτάξεις πίσω σου και να το αξιολογήσεις. Συνήθως, άλλωστε, δεν εκτιμούμε αυτά που μας συμβαίνουν την στιγμή ακριβώς που συμβαίνουν, αλλά αργότερα. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθεις εσύ η ίδια, υπάρχουν 5 πράγματα που αν έχεις καταφέρει να τα κάνεις σημαίνει ότι τα πράγματα μάλλον πάνε καλά για σένα! Να ποια είναι αυτά:

1. Έμεινες προσηλωμένη στους στόχους σου- κατάφερες να τους εκπληρώσεις

Είτε είχες βάλει στόχο να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, είτε να διαβάσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό βιβλίων, ή να αρχίσεις να τρως πιο υγιεινά, όποιος κι αν ήταν ο στόχος σου αυτό το καλοκαίρι, αν κατάφερες να του μείνεις πιστή σίγουρα θα σου φέρει ευτυχία και ικανοποίηση! Άσε που θα είσαι και στο σωστό πνεύμα για να κάνεις ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα το φθινόπωρο, στην σχολή σου, στην δουλειά σου ή αλλού.

2. Έβγαινες συχνά με την παρέα σου

Αν κατάφερες να βλέπεις την παρέα σου μέσα στο καλοκαίρι σε εβδομαδιαία βάση, τότε δεν έχεις λόγο να παραπονιέσαι! Το καλοκαίρι έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σας αλλά και όρεξη να έρθετε πιο κοντά και να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

3. Τα πήγες καλά με το καλοκαιρινό σου επάγγελμα

Πολλές φορές το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ξεκούραση και ανεμελιά αλλά και ευκαιρία για συγκέντρωση χρήματος και επαγγελματικής εμπειρίας. Παρόλο που μια καλοκαιρινή δουλειά είναι οπωσδήποτε κουραστική, αν σου δώσει στο τέλος ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση ξέρεις ότι ο χρόνος που της αφιέρωσες δεν πήγε στράφι!

4. Πήγες σε συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ

Καλοκαίρι χωρίς φεστιβάλ μουσικής δεν νοείται. Εξάλλου, πότε άλλοτε μέσα στον χρόνο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες στην ύπαιθρο; Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ικανοποιήσεις την αγάπη σου για μουσική και boho ρούχα. Οπότε αν έχεις καταφέρει να πας σε κανα-δυο συναυλίες μέχρι στιγμής, περνάς ένα υπέροχο, καλλιτεχνικό καλοκαίρι!

5. Πήγες (ή θα πας) εκδρομή με το αυτοκίνητο ή διακοπές με τις φίλες σου

Τρελή κορτισοπαρέα μες στο αμάξι, με την μουσική στο τέρμα και σακούλες με κάθε είδους σνακ και αναψυκτικά. Αν αυτό δεν φωνάζει "καλοκαίρι", τότε δεν ξέρω τι το κάνει! Οι διακοπές και οι εξορμήσεις με την παρέα είναι ένα καλοκαιρινό must, και οι ευχάριστες αναμνήσεις θα σε συνοδεύουν και όλο τον χειμώνα που θα ακολουθήσει.