Είναι από τα παπούτσια  που ή τα μισείς ή τα λατρεύεις. Ή που τελοσπάντων, βρίσκεσαι κάπου στη μέση. Nα σε αυτή την κοπέλλα δείχνουν ΤΕΛΕΙΑ!




Όπως εγώ, που μέχρι πρότινος τα έβλεπα και ήθελα να τους βάλω μπουρλότο, πλέον όμως κλίνω προς να αγοράσω το πρώτο μου ζευγάρι.

 

 

Και έχω 3 λόγους, τους οποίους σου γράφω παρακάτω με σκοπό να πείσω κι εμένα την ίδια.

 

Στον καφέ/ραντεβού

Εδώ μπορούμε να φορέσουμε τζιν σε ραντεβού, τα flatforms μας δε θα βάλουμε; Και ok, κάποιοι θα βιαστούν να τα χαρακτηρίσουν man repellers - aka διώχνουν τους άντρες με τη μία, όμως τι προέχει για να εντυπωσιάσουμε σε ένα ραντεβού; Η άνεση. Και με τα flatforms θα την έχεις. Καλά για βόλτα με φίλες στα μαγαζιά δεν το συζητάμε, η τέλεια λύση για να οργώσεις όλα τα εμπορικά.

 

Στο φεστιβάλ

Έλα καλοκαιράκι έρχεται, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεχυθούμε σε πλατείες, γήπεδα και εξοχές για να ακούσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες (Black Keys και Robbie, ενδεικτικά). Ένα ζευγάρι flatforms α) θα σε κάνει να μη βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που φόρεσες πλατφόρμες λόγω κοκεταρίας και β) θα σου δώσει μερικούς έξτρα πόντους ύψους για να βλέπεις καλύτερα – εκτός αν έχεις βγάλει εισιτήρια για αρένα που σημαίνει ότι έχεις λεφτά για ξόδεμα και ζηλεύουμε. Αυτά.  

Στη δουλειά

Δε θέλεις να πας με την τακουνάρα πρωί πρωί στο γραφείο, ούτε όμως και με τις μπαλαρίνες (πιο μισητό παπούτσι δεν έχω, sorry προς τις fans του).

Οπότε τι φοράμε; Flatforms, προφανώς.

 

 

Και ύψος και χάρη και στιλ και καμία παρεξήγηση ότι ξέμεινες με τη γόβα στιλέτο από χθες το βράδυ. Γιατί για ένα καθαρό κούτελο ζούμε.

Φωτογραφίες