Πολλές ειδικότητες και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αναζητούνται αυτή τη βδομάδα (9 με 15 Μαρτίου) από δεκάδες εταιρείες. Τσέκαρε θέσεις και καλή τύχη!

ΑΤΤΙΚΗ

Orchestra: Η γαλλική εταιρεία Orchestra, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδικής ένδυσης και ειδών βρεφανάπτυξης, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τρεις πωλήτριες (μερικής ή πλήρους απασχόλησης) στην Άνοιξη Αττικής. Οι ενδιαφερόμενες οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία στις πωλήσεις, ευχέρεια στην επικοινωνία και καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά στο φαξ: 2109887829.

BSB: Μία πατρονίστ επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία ενδυμάτων BSB στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο σχολής σχεδιασμού, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία ένδυσης, άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Οptitex. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η εμπειρία ποιοτικού ελέγχου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102509000.

Forthnet: Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της εκπρόσωπο πωλήσεων επαγγελματικών υπηρεσιών, με αντικείμενο εργασίας την διαχείριση συστημάτων της εταιρείας και την επαφή με μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Απαραίτητο το πτυχίο ΤΕΙ, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ: Δυο σερβιτόρες ζητά να προσλάβει η εταιρία αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής «Απολλώνιον» για τα παραρτήματά της στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια προάστια. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε συναφή αντικείμενα και οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ.  Βιογραφικά μέσω fax: 2106694150.  

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Δυνατότητα εργασίας σε δύο πωλητές προσφέρουν τα καταστήματα Κωτσόβολος στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Απαραίτητο το απολυτήριο Λυκείου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, η γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kotsovolos.gr.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

BUDO: Το αθλητικό κέντρο «Budo» ζητά να προσλάβει έναν γυμναστή απόφοιτο ΤΕΦΑΑ για πλήρη ή ωρομίσθια απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πέραν του πτυχίου τους γνώσεις Cross Fit, TRX, Kettlebells για παρακολούθηση αίθουσας οργάνων και διαχείριση personel training. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Παρέχεται μισθός, ασφάλιση και bonus.  Αποστολή βιογραφικών μέσω email στο: Budo-arts@hotmail.com ή μέσω Fax: 2310911091 


ANAKAINISI: H Τεχνική εταιρεία Anakainisi Tora ζητά να εντάξει στο δυναμικό της ένα διακοσμητή και έναν πωλητή. Οι διακοσμητές θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία, πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, τρισδιάστατων σχεδίων και φωτορεαλισμού. Για τη θέση στις πωλήσεις ζητούνται εμπειρία σε σχετική θέση. Παρέχονται: μισθός, ασφάλιση ΙΚΑ, bonus. Bιογραφικά (με φωτογραφία) στο: info@anakainisitora.gr


ARGOHELLAS: Έναν κτηνίατρο θα προσλάβει άμεσα η εταιρία ζωοτροφών Agrohellas Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα Η/Υ και καλά αγγλικά, ενώ ανάλογη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο θα εκτιμηθεί. Η εταιρία προσφέρει μισθό αναλόγων προσόντων, ασφάλεια και προοπτικές μόνιμης συνεργασίας. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω email:  n.pistofidis@agrohellas.com. Τηλέφωνο: 2310710004-5 (Ώρες επικοινωνίας 9:30 εως17:30)


ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η εταιρία Κωτσόβολος ζητά να προσλάβει για τα καταστήματα της στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης τρεις πωλητές μερικής απασχόλησης. Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν εμπειρία στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, να γνωρίζουν αγγλικά και Η/Υ. Απαραίτητη η ευχέρεια στην επικοινωνία. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας στο: corporate.kotsovolos.gr. 


ΠΑΤΡΑ

ΓΡΑΨΑΣ: Μία καθηγήτρια γερμανικών επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του ο εκπαιδευτικός όμιλος Γράψα, για τα φροντιστήρια στην Πάτρα. Η εμπειρία διδασκαλίας σε αντίστοιχη θέση θεωρείται απαραίτητη. Η εταιρία εξασφαλίζει άριστες συνθήκες εργασίας, εκπαίδευση και bonus. Παρέχεται η δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: parta@grapsa.edu.gr. 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Η Coca-Cola Τρία Έψιλον επιθυμεί να προσλάβει 26 νέους εργαζόμενους για τη θέση του market developer σε διάφορες μεγάλες πόλεις, περιφέρειες και νησιά της χώρας, που θα αναλάβουν την υλοποίηση του πλάνου αγοράς, σύμφωνα με τη στρατηγική και τους στόχους της εταιρίας. Αναλυτικά, η εταιρία θα προσλάβει προσωπικό για την ανάληψη καθηκόντων στις παρακάτω περιοχές: Μεσσηνία, Σκιάθος, Αχαΐα, Χίος, Κέρκυρα, Χανιά, Ίος, Κατερίνη, Κεφαλονιά, Λασίθι, Λευκάδα, Μάλια, Μύκονος, Μυτιλήνη, Νάξος, Πάρος, Πόρος, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Σάμος, Σαντορίνη, Θάσος, Ζάκυνθος, Χαλκιδική, Κως, Ρόδος. Παρέχεται πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Στα βασικά προσόντα, για την εξασφάλιση της θέσης, περιλαμβάνονται το δίπλωμα οδήγησης, η δυνατότητα συχνής μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης και οι επικοινωνιακές δυνατότητες, καθώς πρόκειται για θέση που στηρίζεται στις δημόσιες σχέσεις. Το πτυχίο, ιδιαίτερα με αντικείμενο τα Οικονομικά, η εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε παραπλήσιο αντικείμενο εργασίας, όπως και οι γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ είναι επιθυμητά χαρακτηριστικά, που ενδεχομένως να συμβάλουν στην επιλογή μεταξύ των υποψηφίων. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας (www.coca-colahellenic.gr), έως και τις 15 Μαρτίου.


ΜΕΤΣΟΒΟ

HOTEL BRAIN: Η εταιρία Hotel Brain που δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων (management, consulting) ζητά προσωπικό για την ενίσχυση μονάδων σε Μέτσοβο (spa therapist – κωδικός θέσης SPA METS), Ζαγοροχώρια (α μάγειρες 2 – κωδ. CK ZAG) και Πρέβεζα (α μάγειρες 2 – κωδ. CK PREV, σερβιτόροι 2 – FB WTR). Απαιτούμενα: Αντίστοιχη εμπειρία τριών ετών, γνώση αγγλικών. Πληροφορίες: 2108980837, info@hotelbrain.com.

ΒΟΛΟΣ

Dexim: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις πωλητές (κωδ. αγγελίας 2015020) προσφέρουν τα καταστήματα υπόδησης Dexim στον Βόλο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία στις πωλήσεις, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους), ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@dexim.gr